Over het tijdschrift
De ruim 30 jaargangen Psyche & Geloof bevatten een schat aan kennis, beschreven in honderden artikelen - nu allemaal online te raadplegen! Een geweldig initiatief van de CVPPP, vind ik. Met de handige zoekfunctie kun je op thema en auteur vinden wat je wilt. Ik raad studenten en collega's nogal eens een artikel uit P&G aan, en de digitale versies zijn nu simpelweg op de site te downloaden. Dus doe jezelf een digitale bibliotheek cadeau en profiteer van dit nieuwe voordeel voor CVPPP-leden en P&G-abonnees - wat mij betreft een kers op de CVPPP-taart!

prof. dr. Hanneke Schaap-Jonker, rector Kennisinstituut Christelijke GGZ, bijzonder hoogleraar klinische godsdienstpsychologie Vrije Universiteit

 

Psyche & Geloof is het wetenschappelijke tijdschrift van de CVPPP en verschijnt vier maal per jaar.

Het bevat theoretische, praktische en onderzoeksartikelen. Daarnaast bevat het boekbesprekingen en verslagen.

Psyche & Geloof is opgenomen in PsycINFO en abstracts worden in PsycINFO gepubliceerd. ISSN: 1385-4585.

Een abonnement op Psyche & Geloof is voor CVPPP-leden inbegrepen in het lidmaatschap. Losse abonnementen zijn mogelijk voor particulieren en voor instellingen. Instellingen hebben daarbij de keuze tussen een gedrukt of digitaal abonnement. 

Gedrukte exemplaren van reeds verschenen edities zijn na te bestellen via info@cvppp.nl à € 15,- excl. verzendkosten per stuk.