Website Psyche & Geloof online!


Gepubliceerd: 21 augustus 2017 - 08:53

Laatste update: 07 juli 2018 - 18:31Per 15 augustus 2017 is de website van Psyche & Geloof online!

 

Het wetenschappelijke kwartaaltijdschrift van de Christelijke Vereniging voor Psychiaters, Psychologen en Psychotherapeuten (CVPPP) was tot op heden vindbaar op de website van de CVPPP. Nu heeft ze haar eigen site gekregen, en wordt daardoor zowel makkelijker vindbaar alsook voor een breder publiek ontsloten. Deze nieuwe site heeft handige nieuwe functionalitein. Met als belangrijkste voor de gebruiker:

 

- Edities ouder dan 5 jaar zijn vrij toegankelijk voor alle bezoekers van de website. Daartoe worden in het komende jaar alle artikelen van alle 28 jaargangen online gezet.

- Voor instellingen (zoals Universiteitsbibliotheken, GGZ-instellingen) is nu een digitaal abonnement mogelijk.

- Via de superhandige zoekfunctie kunt u snel zoeken op elk steekwoord, auteursnamen, e.d. in één zoekbalk.

- CVPPP-leden en abonnees hebben vrije toegang tot alle digitale inhoud van het tijdschrift, nadat ze een account hebben aangemaakt.

- Elke bezoeker kan een account aanmaken en dan digitaal losse artikelen kopen. Deze zijn dowloadbaar èn worden voor u bewaard in uw account zodat ze elke keer na inlog beschikbaar zijn.

- En het oog wil ook wat: de sinds 2017 vernieuwde omslag en layout van Psyche & Geloof heeft wisselend per editie een afbeelding op de cover van een kunstwerk, met per jaargang een andere achtergrondkleur. De kleur van deze website past zich aan aan de kleur van de nieuwste editie van het tijdschrift.

 

De redactie hoort graag uw reacties op de nieuwe Psyche & Geloof.